Podcastproducent

Bjarne Jensen er uddannet som radiojournalist i DR og har arbejdet som journalist for DR Nordjylland i Aalborg og DR Østjylland i Aarhus.

Nu har Bjarne Jensen genoptaget formidlingen ved hjælp af lyd og er gået i gang med at udforske podcastens fantastiske verden.

Sammen med journalist Trille Skøtt-Jensen producerer Bjarne Jensen podcasten På sporet af Ry i anledning af stationsbyen Rys 150 års jubilæum.

Podcastserie fortæller om Ry

De to Ry-journalister Trille Skøtt-Jensen og Bjarne Jensen fortæller historier om Ry i podcastserien ”På sporet af Ry – en podcastserie om stationsbyen Ry i fortid, nutid – og lidt fremtid. ”

”Vi vil fortælle historier om Ry, som de ikke er blevet fortalt før. Der ligger så mange gode fortællinger om vores fantastiske by, som vi gerne vil formidle med et kærligt glimt i øjet, ” siger Trille Skøtt-Jensen.

”Serien er delt op i afsnit med hvert deres tema. For eksempel vil vi fortælle om, hvordan byen opstod, om lokalpolitik, kunst, butiksliv og dengang Ry havde flere diskoteker, samt meget andet, ” tilføjer Bjarne Jensen.

”På Sporet af Ry” bliver finansieret af Fælles om Rys pulje til aktiviteter i forbindelse med Rys byjubilæum, og podcasten er derfor en gave til byen, som alle kan lytte til gratis.