Kommunikationsfirma flytter ind i Kildebjerg Ry Erhvervshus

Bjarne Jensen med udsigt til Himmelbjerget

Bjarne Jensen har udsigt til Himmelbjerget fra det nye kontor

Firmaet Bjarne Jensen Kommunikation er flyttet ind i Kildebjerg Ry Erhvervshus. Indehaveren glæder sig over at blive en del af husets professionelle og sociale netværk.

– Jeg har en lang erfaring som journalist og selvstændig kommunikationsrådgiver, men jeg lægger vægt på fortsat at udvikle mig fagligt. Derfor har jeg valgt at flytte ind i Kildebjerg Ry Erhvervshus, hvor jeg får nye berøringsflader og bliver en del af det professionelle netværk, som huset mange virksomheder udgør, siger Bjarne Jensen.

Han arbejdede i næsten 15 år som erhvervsjournalist på Århus Stiftstidende, men valgte i 2007 at blive selvstændig med sit eget firma – Bjarne Jensen Kommunikation.

Pressemeddelelser, tekster til brochurer, samt artikler til fagblade, kundemagasiner og lignende er nogle af de ting, han beskæftiger sig med.  Desuden leverer Bjarne Jensen indhold til websider, Facebook-sider og andre sociale medier.

– Langt de fleste virksomheder og organisationer er dygtige til det, de laver, men de glemmer ofte at fortælle omverdenen om det, de kan.  Jeg hjælper med at finde de gode historier og formidle dem videre til medierne, siger Bjarne Jensen.

Stort netværk i mediebranchen

I kraft af sin lange erfaring fra dagbladsbranchen har han et godt netværk i den danske medieverden, og det kommer hans kunder til gode, når de skal have deres budskab ud.

Bjarne Jensen Kommunikation løser blandt andet opgaver for erhvervsmæglerkæden home Erhverv, Navidest Solutions, Polens Turistorganisation (PTO), Mediehus Danmark og ry.dk.

Bjarne Jensen flytter ind i Kildebjerg Ry Erhvervshus, efter han i et par år har haft kontor på hjemmeadressen i Ry.

– Det er en daglig kilde til glæde og inspiration at sætte sig bag skrivebordet og have udsyn hen over Ry til Himmelbjerget, fastslår han.

Share
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.